Haz

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi, Yükseköğretim Genel Kurulu´nun 31.05.2018 tarihli toplantısında, çok önemli değişiklikler yaptı. ÖSYM tarafından yapılan açıklamada YKS kılavuzunun güncellendiği duyuruldu. Güncellemeler ile birlikte puanlama sisteminde de önemli değişiklikler yapıldı.

Haz

Seçim görevi olmayan öğretmenlerimiz seminer çalışmalarının 2. haftasını istedikleri il/ilçe/okulda yapabilirler. Öğretmenlerimizin konu ile ilgili dilekçelerini 12/06/2018 tarihine kadar okul idaremize vermeleri gerekmektedir. Tüm öğretmenlerimize duyurulur.

Haz

LGS Sınavı Sonuçları 26 Haziranda açıklanacak.

MEB´den Son Dakika Açıklaması!

MEB güncelleyip yeniden yaptığı duyuru ile Lgs sınav sonuçlarının 26 Haziran´da açıklanacağını belirtti.

ÇOCUĞA YÖNELİK İSTİSMARDA OKUL YÖNETİMİNİN SORUMLULUKLARI

Haz

Mesleki çalışma programı hakkında bilgilendirme toplantımız 09.06.2018 Cumartesi günü saat 09.30´da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.

Haz

Dönem sonu E-Müfredat iş ve işlemlerinin yapılması gerekmektedir. Okul zümre tarihlerine uyarak kararlar girilmesi gerekmektedir.

Haz

11.06.2018 Pazartesi günü saat 09.,30´da Milli Eği tim Bakanı Dr. İsmet YILMAZ Açılış konuşması EBA üzerinden canlı olarak yayınlanacaktır

Haz

Haziran ayı Kalite Takip Sistemi verileri açıklanmıştır. Öğretmenlerimizin gereken hassasiyeti göstermeleri rica olunur.

Haz

Mayıs ayı Kalite Takip Sistemi veri girişlerimiz tamamlandı. Emeği geçen öğrenci, öğretmen ve çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

TUS: Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı

Haz

11.06.2018 Pazartesi günü saat 10.30´da MEB Müsteşarı Doç. Dr. Yusuf TEKİN´in Yılsonu değerlendirme konuşması  EBA üzerinden canlı olarak yayınlanacaktır

MEB Eğitim Kurumları Zümreler Yönergesi

Haz

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü  Eğitim Yayınları ve İçerik Yönetimi Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan ve 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılı ikinci döneminde EBA’da yayımlanmaya başlanan infografiklerin sayısı 9 Mayıs 2018 itibarıyla üç yüz oldu. On binlerce kullanıcı tarafından tıklanan infografiklere her gün yenileri ekleniyor.

Haz

Sınavla Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınavı için hazırlanan sunu

Haz

2018 İl İçi İsteğe Bağlı  Atama Sonuçları için www.konya.meb.gov.tr adresini ziyaret ediniz.