May

21.05.2018 tarihinde yapılan 9. sınıflar Kimya dersi ortak yazılı sınavının sonuçları 1. kat koridor duyuru panosunda ilan edilmiştir. Ayrıca okulumuz web sayfasında daha sonra link halinde bildirilecektir. Bütün öğrencilerimize üstün başarılar dileriz.

May

21.05.2018 tarihinde yapılan 11. sınıflar Kimya dersi ortak sınavının yazılı soruları ve cevap anahtarı 1. kat öğretmenler odasında duyuru panosunda ilan edilmiştir. Ayrıca okulumuz web sayfasında daha sonra link halinde bildirilecektir. Bütün öğrencilerimize üstün başarılar dileriz.

May

21.05.2018 tarihinde yapılan 10. sınıflar Kimya dersi ortak sınavının yazılı soruları ve cevap anahtarı 1. kat öğretmenler odasında duyuru panosunda ilan edilmiştir. Ayrıca okulumuz web sayfasında daha sonra link halinde bildirilecektir. Bütün öğrencilerimize üstün başarılar dileriz.

May

21.05.2018 tarihinde yapılan 9. sınıflar Kimya dersi ortak sınavının yazılı soruları ve cevap anahtarı 1. kat öğretmenler odasında duyuru panosunda ilan edilmiştir. Ayrıca okulumuz web sayfasında daha sonra link halinde bildirilecektir. Bütün öğrencilerimize üstün başarılar dileriz.

May

2. DÖNEM 2. ORTAK YAZILI SINAVLARIMIZ TAMAMLANMIŞTIR.

Veli Anketi : Rehberlik İhtiyaç Belirleme Anketi

Kıymetli velilerimizin dikkatine; Öğrencilerimizin ihtiyaçlarını tespit etmek ve bir sonraki sene bu ihtiyaçları göz önünde bulundurarak çalışmalar yapmak amacıyla okul rehberlik servisimiz tarafından hazırlanan "Veli formu Rehberlik İhtiyacı Belirleme Anketi"nin doldurulması gerekmektedir. Linke tiklayarak internet üzerinden anketi doldurması konusunda lütfen gerekli hassasiyeti gösteriniz. Teşekkür ederiz.

May

19 Mayıs 2018 Cumartesi günü resmi tatil olması nedeniyle DYK kursu yapılamayacaktır.

Sinav görevli işlemleri

Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınavı (02 Haziran 2018)  Cumartesi günü yapılacak sınav için tercihler Mebbis ekranından 22 Mayıs 2018 tarihine kadar yapılabilecektir.

May

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (03 Haziran 2018) Pazar günü yapılacak sınav için tercihler Mebbis ekranından 21 Mayıs 2018 tarihine kadar yapılabilecektir.

May

Milli Eğitim Bakanlığı, BİLSEM sözlü sınav giriş belgelerini yayımladı.

Bilim ve Sanat Merkezleri Öğretmen Seçme Sürecine İlişkin Sözlü Sınava Girmeye Hak Kazananlar

Sınav Giriş Yeri Belgesi İçin Tıklayınız

Öğretmenlerin 2018 Haziran Seminer Takvimi

May

2. Dönem 10 Mayıs 2018 Perşembe günü okul genelinde yapılan 3. Deneme Sinavi Sonuçları sıralı liste halinde Giriş duyuru panosunda ilan edilmiştir. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz

May

KTO Karatay Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARSEM) tarafından "ROBOTİK ÖĞRETMEN SERTİFİKA PROGRAMI´´ 2 Haziran 2018 tarihinde düzenlenecektir.Ekte program içerik,gün ve saatleri belirtilen programımızın bağlı okul müdürleri aracılığı ile öğretmenlerimize duyurulur.

May

Konya Valiliği İl Yazı İşleri Müdürlüğünün ilgi yazısı duyurulur.

2018 YILI RAMAZAN AYI YEMEK MENÜSÜ