Haz

2017-2018 eğitim ve öğretim yılı "Okul Web Sitelerinin Etkin Kullanım Performans Değerlendirme" sıralaması açıklanmıştır. Türkiye genelinde kurum internet sitesini etkin kullanan ilk 100 kurum www.meb.k12.tr internet adresinden yayınlanmıştır. Sıralama oluşturulurken aktif dönem içerisinde elde edilen günlük sıralamaların ortalaması dikkate alınmıştır.

Buna göre okulumuz 2017-2018 Eğitim -Öğretim yılı boyunca alınan ortalamaya göre okul web sitemiz Türkiye genelinde geçen seneye göre büyük bir performans göstemiştir.

Başarımızda katkısı olan herkese çok teşekkür ederiz.

Proje Okulları Yıl Sonu İzleme ve Değerlendirme Raporu hakkinda

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün "Proje Okulları Yıl Sonu İzleme ve Değerlendirme Raporu" konulu ilgi yazısı ekte gönderilmiştir. Müdürlüğünüzce 2017-2018 eğitim-öğretim yılı boyunca yaptığınız çalışmaların ekte gönderilen formata uygun olarak hazırlanarak Yıl Sonu İzleme ve Değerlendirme Raporlarının 18.06.2018 tarihine kadar Müdürlüğümüz Din Öğretimi bölümüne gönderilmesi hususunda; Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

İlgi: 01/09/2016 tarihli ve 29818 sayılı Resmî Gazete´de yayımlanan Millî Eğitim                Bakanlığı Özel  Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumları  Yönetmeliği.      İlgi Yönetmeliğin "İzleme ve değerlendirme" başlıklı 20 nci maddesinde "Eğitim kurumu müdürlüğü, projelerin izlenmesi ve değerlendirilmesi amacıyla gerekli bilgileri toplar; her ders yılı sonunda bu bilgiler ile eğitim-öğretim hizmetlerine yönelik yıl boyunca yapılan faaliyetlerin, özgün uygulamaların, elde edilen kazanımların, yeni uygulamalara ait önerilerin yer aldığı bir raporu hazırlayarak bağlı bulunduğu genel müdürlüğe gönderir." denilmektedir.  Bu sebeple ek listede yer alan özel program ve proje uygulayan eğitim kurumlarının 2017-2018 eğitim-öğretim yılı boyunca yaptıkları çalışmalarının ekte gönderilen formata uygun olarak hazırlanarak 06.07.2018 tarihine kadar okulun bağlı bulunduğu genel müdürlüğe gönderilmesi hususunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

Tüm öğretmenlerimize duyurulur.

Haz

11 Haziran 2018 Pazartesi günü Sayın Bakanımız Dr. İsmet YILMAZ ve Müsteşarımız Sayın Doç. Dr. Yusuf TEKİN’in EBA üzerinden yapacağı canlı yayın öncesi 06 Haziran 2018 Çarşamba günü (Bügün) 14.30’da 30 dakikalık bir test yayını yapılacaktır.

Canlı yayın öncesi EBA dan 30 dk test yayını başarılı bir şekilde okulumuzda yapıldı.

Merhaba,

eTwinning Projesi yürütüpte, başarınızın Bakanlığımız tarafından ödüllendirilmesini ister misiniz?

Ulusal Kalite Etiketi ve 2018 eTwinning Türkiye Özel Ödülleri için son başvuru tarihi 01.08.2018 Çarşamba günüdür. Ulusal Kalite Etiketi alan projeler Eylül ayının ikinci haftası açıklanacaktır. Ayrıntılı bilgiye ve neler yapılması gerektiği ile ilgili bilgileri aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

URL: http://etwinningonline.eba.gov.tr/wp-content/uploads/2018/04/ke2018.pdf

eTwinning İl Koordinatörü

Haz

Ögretmenlerimizle birlikte teravih namazı kılındı.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen, il milli eğitim müdürlüklerince yürütülen KTS çalışmaları Mayıs Ayı Faaliyetleri Başarıyla Gerçekleştirilmiştir.

Haz

İngilizce ve Arapça deneme sınavı sonuçları okulumuz duyuru panolarında ilan edilmiştir. Öğrencilerimize duyurulur.

Haz

Öğretmenlerin 2018 yılı isteğe bağlı illerarası tayinleri için MEBBIS üzerinden tercih ekranı açıldı. Öğretmenler, kılavuzda belirtilen süre içerisinde MEBBIS´ten tercih yapıp başvurularını onaylatmak zorundadır.

Haz

Evin Okula Yakınlaşması Projesi Sonuç Raporu 8 Haziran 2018 tarihine kadar Bilgi Sistemi (KTS) üzerinden doldurulacaktır

Haz

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüze ait tüm ders kitapları ve öğretim programlarını http://kitap.eba.gov.tr internet sitesinde hazırlanmıştır.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüze ait tüm ders kitapları ve öğretim programlarını http://kitap.eba.gov.tr internet sitesinde sizler için hazırladık. Bağlantıya tıkladığınızda, açılan sayfaya MEB PERSONELİ olarak MEBBİS şifrenizle giriş yapabilir, size özel açılan ders kitaplarına ve öğretim programlarına yorum ve önerilerinizi iletebilirsiniz  tüm öğretmenlerimize duyurulur.

Haz

KPSS Lisans (Genel Kültür-Genel Yetenek-Eğitim Bilimleri-Alan Bilgisi ve ÖABT) sınavları için bugün saat:23:59´a kadar geç başvuru yapılabilecektir. Başvuru yapmak isteyenler mesai saatleri içerisinde okulumuzdan başvurularını yapabilirler. İlgililere duyurulur.

Haz

Öğretmenlerin 2018 Yılı İller Arası İsteğe Ve Zorunlu Çalışma Yükümlülüğüne Bağlı Yer Değiştirme Başvurusu

Haz

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 05/06/2018 tarihli ve 75438100/399/10889208  sayılı yazısı.

Haz

İlgi    : Konya Valiliği (İl Milli Eğitim Müdürlüğü)´nin 05.06.2018 tarihli ve 93404747-815-E.10957329 sayılı yazısı.

Hatay Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Zeytin Dalı Harekâtı sonrasında özgürleştirilen bölgelerde hayatın normalleştirilmesine yönelik yardım toplama kampanyası düzenleyeceğine ilişkin ilgi yazı ve ekleri ekte gönderilmiştir.

Haz

Öğretmenlerin 2018 yılı il içi ve iller arası yer değiştirmelerine ilişkin yapılan duyurularda eğitim kurumunda/ilde çalışılması gereken en az 3 yıllık çalışma süresinin hesabında 30 Eylül 2018 tarihinin esas alınacağı bildirilmişti.

Ancak söz konusu tarih Bakanlık Makamının 22/05/2018 tarihli ve 19303 sayılı onayı gereğince 31 Ekim 2018 olarak uygulanacaktır.

Haz

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün koordinatörlüğünde başlatılan “Her Okulumda eTwinning Projem” isimli proje, belirlenen program çerçevesinde uygulanmaya devam etmektedir. Projenin amacı; okullarımızda akıllı sınıfların oluşturulması, teknolojinin sınıflarda kullanılması, FATİH ve EBA projelerinin gelişimine ve uygulanmasına katkı sağlaması, yabancı ve yerli ortaklarla çalışarak bilgi ve tecrübe paylaşımının sağlanmasıdır. Her Okulumda eTwinning Projem ilk yıl 1.500 proje, ikinci yıl 5.000 proje ve üçüncü yıl 10.000 proje olmak üzere 3 yıl devam edecek ve Konya İlinden 3 yıl içinde 20.000 projenin yapılması hedeflenmektedir.