Prof.Dr.Ömer Dinçer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

CEP 0 551 982 52 53
Adres
Akabe Mah. Kaside Sokak No2 Karatay / KONYA Mevkii Yeni Adliye Sarayı Yanı Adana Antalya Çevre Yolu Kenarı
Vizyon
Okulumuzda öğrenim gören öğrencilerimizin temel ihtiyaçları olan bilgileri onlara verirken, velilerimizin de çocuklarına okulda öğrenme için her fırsatın verildiğinden haberdar ve emin olmasını bekliyoruz. Ayrıca öğretmenlerimiz başarının hep birlikte çalışmaktan geçeceğine inanarak, birlik içerisinde çalışmalarını ve başarılı olmalarını istiyoruz. Bunlarla birlikte; okulun bütün çalışanlarının, birbirini bir aile olarak görmelerini, herkesin üzerine düşen görevlerini özveri ile yapmasını ve başarıya inanmalarını istiyoruz.
Misyon
Biz öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak için onları; bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen kişiler olarak yetiştirmek, 21. yüzyılda gelişen ihtiyaçlara cevap verecek bireyler olarak hayata hazırlamak, insana değer veren, problemlere çözüm üretebilen milli ve manevi değerlerini koruyan ve geliştiren kişilikli insanlar olarak yetiştirebilmek için varız.
Toplantı Salonu :1
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :1
Biyoloji Laboratuvarı :2
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM ÖĞRETİM
Saatler
HAFTA İÇİ EĞİTİM & ÖĞRETİM 08:10- 15:20 - ÖĞLE ARASI - 13:00-13:50 HAFTA SONU CUMARTESİ GÜNÜ DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSU = 08:30 - 14:20
KALORİFER DOĞALGAZ Merkezi Sistem
İngilizce, Arapça
Pansiyon Bilgileri
Yok.
Ulaşım
KONYA ADLİYESİ YANI KARATAY KONYA ( Alaaddin-Adliye tramvayı son durak olan Adliye durağına yakın )
Özel servis, Hüsna Turizm
Yerleşim Yeri
Akabe Mah. Kaşide Sokak No 2 Karatay /KONYA Mevkii Yeni Adliye Sarayı civarı Adana Antalya çevre yolu kenarı
İLÇE MERKEZİ
Kontenjan Bilgileri
Anadolu İmam Hatip Lisesi, Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu 9. sınıflar 4 şube 10. sınıflar 4 şube 11. sınıflar 4 şube 12. sınıflar 5 şube
Taban-Tavan Puan Bilgileri
9. sınıflar için
Okulun Sınav Başarı Durumu
150 TABAN PUANI GEÇEN ÖĞRENCİ BAŞARISI TYT % 87,76´ DIR. 180 TABAN PUANI GEÇEN ÖĞRENCİ BAŞARISI AYT % 60´DIR.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
Okçuluk, Satranç, Masa Tenisi, Voleybol,
Tubitak, Erasmus,
Ekip42, Erguvan Okumalar, Kimyagerler 42, Erasmus +, eTwinning
Erasmus, eTwinning
Diğer Hususlar
KARATAY - PROF. DR. ÖMER DİNÇER KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ve SINAVLA ÖĞRENCİ ALAN PROJE İMAM HATİP ORTAOKULU FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROJE OKULU BÜNYESİNDE BULUNAN İMAM HATİP ORTAOKULU da vardır.