May

Sayın velimiz, öğrencilerimizin Rehberlik İhtiyaçlarını Belirlemek için RİBA Veli Anketi hazırlanmıştır. Aşağıdaki linke tıklayıp açılan ankete Giriş Kodu olarak 956054 yazıp anketi doldurup formu kaydediniz. Pr. Dr. Ömer DİNÇER KAİHL

LİNK : https://fn.tc/LPEw

May

Öğrencilerin, kariyerlerini planlarken; ilgilerini, kişilik tiplerini, değerlerini, beklentilerini ve iş dünyasını değerlendirerek uygun meslek seçimi tercihleri yapmaları çok önemlidir. Planlamanın ilk adımı, kendilerini tanıyarak güçlü özelliklerini keşfetmektir. Böylece güçlü özelliklerine uygun mesleki alanları belirleyebilirler.

May

RİBA Öğretmen Anketi hazırlanmıştır.

2019 YILI İL İÇİ İSTEĞE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME DUYURUSU

May

Bakanlığımız Kurum İdarî Kurulunca hazırlanan "Nisan 2019 Kurum İdari Kurulu Çalışma Raporu" ile ilgili ilgi yazı ekte gönderilmiştir.
İlgi yazının tüm personele duyurulmasını rica/arz ederim.

May

İlgi (a) yazı ekinden alınan Milli Eğitim Bakanlığı' nın  9 Mayıs  Dünya  Çölyak  Günü ve Haftası ile ilgili okul ve kurumlarımızın yapacağı etkinlikler ve yapılan çalışmaların e-okul sistemine işlenmesi ile ilgili ilgi yazılar ekte gönderilmiştir.  Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

May

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Koordinatörlüğünde yürütülen Selçuk Üniversitesi Teknoloji Fakültesi ve Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesinin de ortaklarından olduğu Struggle Against Violent Extremism (SAVE) - Şiddet İçeren Aşırılıklarla Mücadele  isimli Erasmus+ KA201 projesi kapsamında hazırlanan fikri çıktıların daha geniş kitlelere duyurulması ve aşırılıklarla mücadele noktasında öğretmenler arasında iyi uygulamaların paylaşımı için 13 Haziran 2019 Perşembe Günü Uluslararası Yaygınlaştırma Konferansı gerçekleştirilecektir.

May

Okul Temelli Ölçme Değerlendirme Sistemi, Programların Tanıtım ve Kullanım Kılavuzları

Sistem bileşenlerinin tam ve sağlıklı olarak işleyebilmesi için, okul yöneticilerimizin konyaodm.meb.gov.tr adresi üzerindeki Ölçme Değerlendirme Modülü'ne; öğrenci ve öğretmen bilgilerini tanımlayarak söz konusu öğretmenlere kullanıcı adlarını ve şifrelerini tebliğ etmeleri gerekmektedir.

May

İlçemiz Karatay Kaymakamlığı İlçe Yazı İşleri Müdürlüğünün Elektronik Denetleme Sistemleri (EDS) konulu yazısı ekte gönderilmiştir.

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

May

İlimiz eğitim öğretim hizmetleri sınıfı dışında yer alan unvanlarda görev yapan personelin il içi isteğe bağlı yer değiştirme iş ve işlemleri, ilgi (a) Yönetmelik  ve ilgi (b) yazı doğrultusunda gerçekleştirilecektir.
İlgi (a) Yönetmeliğin 32 nci maddesinde, il içi isteğe bağlı yer değişikliği başvurularının Mayıs ayında alınması ve Haziran ayının ilk haftası sonuçlandırılması istenilmektedir.

May

Merkezi Hizmetiçi Eğitim Faaliyetleri kapsamında düzenlenecek olan Afet Eğitimi Kurslarına MEBBİS Hizmetiçi Eğitim Modülü üzerinden başvuru yaparak katılmak isteyen öğretmenler ile ilgili yazı ekte gönderilmiş olup, öğretmenlere duyurulması hususunda;           Bilgilerinizi ve gereğini rica/arz ederim.

May

İlgi (a) yönetmelik kapsamındaki eğitim kurumlarına yönetici görevlendirme ve öğretmen atama iş ve işlemleri (b) yazıda belirtildiği gibi (1-31) Mayıs 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.  Proje okulu kapsamında bulunan eğitim kurumlarına atanmak isteyen öğretmenlerin Yönetmeliğin 8.maddesinde belirtilen şartları taşımaları, yönetici olarak görevlendirilmek isteyenlerin ise Yönetmeliğin 9.maddesinde belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir.

May

Türkiye’nin operatörlerinden Eğitim Bilişim Ağı (EBA) içeriklerine erişim desteği başladı.

Ücretsiz internet erişimiyle ilgili detaylar burada 👇

Tüm öğretmenlerimize ve EBA kullanıcılarına duyurulur.

2. DÖNEM 2. ORTAK YAZILI SINAV PROGRAMI

May

Sayın velimiz, 2018-2019 Yılı 2. dönem veli toplantısı 2.5.2019 Perşembe günü ( Bugün) 16.00 - 17.30 saatleri arasında okulumuzda yapılacak olup  öğrencimizin devam devamsızlık, başarı, davranış durumlarını görüşmek üzere sizleri okulumuza bekliyoruz. Okul Müdürü Ülker PARLATIR