2. DÖNEM 1. ORTAK YAZILI SINAVLARI

Okulumuzda 1 Nisan 2021 Perşembe günü Saat 10.10 'da yapılmaya başlanacaktır.

Mrt

Bir tarihtir Çanakkale, içerisinde zaferin yattığı,

Bir zaferdir 18 Mart şehitlerin kanlarıyla alınan.

Yedi düvele karşı iman ve inancıyla Dur!

Diyen ve Çanakkale Zaferi'ni bizlere yaşatan tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyoruz. Allah aynı inanç ve şuuru bizlere de nasip etsin.

Mrt

Meslek dayanışması amacıyla zoom uygulaması üzerinden 39  öğretmenimizin katılımıyla  bir oturum yaptık.

KONYA ODM KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVLARI

Lise tüm öğrencilerimiz için tüm derslerden online izleme ve değerlendirme sınavı ÖDM sistemi

Sevgili öğrencilerimiz;

Lise tüm öğrencilerimize aşağıdaki belirtilen derslerden online izleme ve değerlendirme sınavı ÖDM sistemi üzerinden

( http://konyaodm.meb.gov.tr/ods/#ogrenci)

20 ve 21 Mart 2021 Cumartesi ve Pazar günleri  09:00 - 21:00  saatleri arasında yapılacaktır.

Sonuçlar'da yine ÖDM sisteminden ilan edilecektir. Katılımların en üst düzeyde olması için gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerekmektedir.

Mrt

5. 6. 7. 8. SINIFLAR İHO SEÇME SINAVI BAŞVURULARI BAŞLADI.

OKU-YORUM OKUMA KÜLTURÜNÜ GELİŞTİRME PROJESİ

Mrt

Doç. Dr. Yağmur KÜÇÜKBEZİRCİ Hocamızdan Covid 19 sürecinde Eğitim Öğretimi etkileyen sorunlar konulu program

Mrt

KONYA - Karatay Prof.Dr.Ömer Dinçer Ortaokulu Sosyal Bilgiler  Öğretmeni Gülay Coşar rehberliğinde yürütülmeye başlanan projemizde amacımız;

İnsanlığın hafızasını oluşturan somut ve soyut değerlerin bütünü olan kültürel mirasın tüm bileşenleri yaşamımıza derinlik ve zenginlik katmakta ve geleceğin şekillenmesinde toplumların ortak hareket noktalarını oluşturmaktadır. Bu nedenle proje ile birlikte şehrimize ait kültürel miras tanınmış ve yok olmaya yüz tutmuş unsurlar tekrar hatırlanmış olacaktır. Aynı zamanda öğrencilerimiz pandemi nedeni ile uzaktan eğitim modellerden zoom, skype ve google meeting gibi araçlarla yakın ilişkiler kurarak teknolojiyi yararlı kullanmalarını sağlamaktır.

Mrt

COVİD SALGINI VB. NEDENLERLE SINAVA GİREMEYEN ÖĞRENCİLER İÇİN  2020-2021 Öğretim Yılı 1. Dönem 1. Ortak MAZERET Sınav Takvimi aşağıdaki linktedir.

Mazeret yazılı sınavları 8 Mart 2021 PAZARTESİ gününden  itibaren okulda yüz yüze yapılacaktır.

Mrt

Bursluluk Sınavı (2021 Yılı İOKBS )  Sınavında  10. ve 11. sınıf öğrencilerimiz 9. Sınıf müfredatından sorumlu olacaklardır.

Şbt

Matematik, Türk Dili ve Edebiyatı, Biyoloji, Felsefe, İngilizce, Fizik, Kimya, Tarih, Coğrafya derslerinden 10'ar adet soru olup toplam 90 sorudan oluşmaktadır.

17.02.2021 Salı günü 10. Sınıf Öğrencilerimize İzleme Değerlendirme sınavı yapılacaktır.

Kas

İho öğrencilerimiz, fen Bilimleri dersinde Limon küfü ve yoğurt örnekleriyle mikroskobik canlıları incelediler.

Iho öğrencilerimiz fen bilimleri dersinde mantar örnekleriyle mikroskobik canlıları gozlemledi

May

"Eğer biz, bu Kur'an'ı bir dağa indirseydik, elbette sen onu Allah korkusundan başını eğerek parça parça olmuş görürdün."(Haşr, 59/21)

Okulumuz Kuran-ı Kerim laboratuarı dualarla açıldı.

May

Mersin deyiz. Okçuluk Türkiye Finallerinde Konya yı temsil ediyoruz. Kızımıza başarılar diliyoruz.

Türkiye Finallerinde ilk gün : Okçuluk genç A kız  türkiye 1.liği  musabakasinda sıralama atışlarında öğrencimiz 17. Sırada elemeler yarın devam edecektir.