Eyl

Okulumuzda 8 ve 12.siniflara uygulanan egitim koçluğundaki verimi artirmak için koçluk yapan ogretmenlerimiz 25.09.2023 tarihinde eğitim koçluğu uygulamalarını geliştirmek icin toplanmıştır.

Tem

Okulumuzun 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı LGS - YKS başarıları.

Tem

Yarışmada okulumuzu temsil eden 12/E sınıfından Rukiye Yılmaz il birincisi olmuştur.

OKULUMUZ OKÇULUK TAKIMI ÖĞRENCİLERİ KONYA BÖLGE YARIŞMALARINDA,

10-B SINIFINDAN FATMA AYSİMA UYSAL İLE KONYA 1.'Sİ, 10-A SINIFINDAN ERVA PEKCAN İLE KONYA 2.'Sİ OLMUŞTUR VE OKULUMUZU 22 MAYIS'DA MERSİNDE YAPILACAK OLAN TÜRKİYE FİNALLERİNDE TEMSİL ETMEYE HAK KAZANMIŞLARDIR.

ÖĞRENCİLERİMİZİ VE EMEĞİ GEÇEN BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİMİZ ZAFER TATLIOĞLUNU TEBRİK EDER BAŞARILAR DİLERİZ...

Mrt

18 Mart Deniz Muharebesi ve Zaferi; Birleşik Filo için hazin, Boğaz'ın savunucusu Türkler içinse övünç ve gurur ile anımsanacak birçok olayın cereyan ettiği bir muharebe olmuştur. O gün, burada yaşanan kahramanlıklar, fedakarlıklar menkıbesel nitelikler kazanarak, zenginleşerek, efsaneleşerek bugünlere gelmiştir.

Nis

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Rukiye Güler ile 5. ve 7. sınıf öğrencilerinin hazırladığı 'Serendipity' ders bülteni basıldı.

Bültende öğrencilerimizin İngilizce dersi yazma becerileri etkinliklerinden fabl yazma, masal yazma, şiir ve akrostiş yazma; çeviri çalışmaları ve araştırma yazıları bulunuyor.

Öğrencilerimiz bültene PDF dosyası olarak sahip olabilirler.

Bültenin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Özlem Kara ile 5. ve 6. sınıf öğrencilerinin hazırladığı   "Gümüş Hece" ders bülteni basıldı.

Bültende öğrencilerimizin Türkçe dersi yazma becerileri etkinliklerinden hikaye yazma, görselden hareketle yazma, başlıktan hareketle yazma, şiir, fabl, gezi yazısı yazma; karikatür yorumlama ve resimli deyim  çalışmaları ile araştırma yazıları bulunuyor.

Öğrencilerimiz bültene PDF dosyası olarak sahip olabileceği gibi Türkçe Öğretmenimiz Özlem KARA ile iletişime geçerek basılı olarak da satın alabilirler.

Nis

Okulumuzda, TBMM'nin açılışının 102. yıl dönümü ve Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" coşkuyla kutlandı.

Şiirler, şarkılar, halk oyunları, yarışma ve eğlencelerle dolu programımızla, çocuklarımız unutulmaz bir gün yaşadı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri  kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi.

Nis

Okulumuzda öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin desteği ile 17 Mayıs 2022 Salı günü gerçekleşecek TÜBİTAK 4006 bilim şenliği tanıtımıdır.

Şenliğimizde bilim, sanat eğlence ve kermes bulunmaktadır.

Şenliğimize saygı değer velilerimiz ve sevgili öğrencilerimiz hepiniz davetlisiniz.

Nis

İmam Hatip Orta okulu sınıfları arasında, öğrencilerimizin Peygamber efendimizi daha iyi tanıyıp örnek kişiliğini hayatlarına yansıtabilmeleri amacıyla 18 Nisan 2022 tarihinde 2. Ders saatinde Kuran-I Kerim laboratuvarında, Hüner yayınlarının''Peygamberimiz Çocuklarla" isimli kitabından yarışma olmuştur.

Nis

21 Nisan 2022 perşembe günü okulumuz lise öğrencileri arasında siyer yarışması yapılacaktır. Yarışma için öğrencilerimiz İrfan Yücel hocanın Peygamberimizin Hayatı kitabından sorumlu olacaklardır.

Nis

Sayın Velimiz, 17.04.2022 Pazar günü   14:00 ila 16:00 saatleri arasında  veli toplantısı yapılacaktır. öğrencinizin durumu hakkında görüşmek üzere sizleri okula bekliyoruz. öğretmenlerin bulunduğu yerler ektedir.                                                                        Ülker BEKTAŞ                                                                                                                        Okul Müdürü

Nis

07.04.2022 Perşembe günü  Cumhuriyet sahasında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen  2022 Konya İl Geneli Okçuluk Turnuvası'nda Kızlarımız Gamze TEKİN il 1. si,  Fatma Zehra ÖZCAN  il 3. sü olmuştur.  Dereceye giren kızlarımızı tebrik ediyoruz. Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenimiz Zafer TATLIOĞLU'na gayretli, samimi ve özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ediyoruz. Mersin'de düzenlenecek Türkiye geneli Okçuluk turnuvusında öğrecilerimize başarılar diliyoruz.

Nis

Okulumuz 7 ve 8.sinif öğrencileri arasında "Haydi içindeki yazarı ortaya çıkar."isimli öykü yarişması başlamıştır.

Konu serbesttir.Öyküler word ortamında ya da A 4 kağıdına en az bir sayfa olacak şekilde yazılmış olarak teslim edilecektir. Son katılım tarihi:22/04/2022

Nis

Prof. Dr. Ömer Dinçer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde Akademik Becerilerin İzlenmesi ve Değerlendirilmesi (ABİDE) Projesi sınavı gerçekleştirildi.

T.C. Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) ABİDE Projesiyle farklı soru türleri kullanılarak öğrencilerin üst düzey düşünme becerilerine sahip olma durumlarının belirlenmesi amaçlanıyor. Bunun sonucunda da ulusal düzeyde bir izleme-değerlendirme sistemi kurulması planlanmaktadır. Proje kapsamında farklı madde formatları kullanılarak sorular (açık uçlu sorular, çoktan seçmeli sorular, karmaşık çoktan seçmeli sorular) hazırlanmıştır. Alan uzmanlarının hazırladığı sorular ölçme-değerlendirme uzmanları ve dil uzmanları tarafından gözden geçirildikten sonra akademik redaksiyona tabi tutulmuş ve sorulara son hali verilmiştir.