KONYA / KARATAY - PROF.DR.ÖMER DİNÇER KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Kas

Okulumuzda ortak sınavlarımız başlamıştır.

Matematik sınavında olan öğrencilerimize başarılar dileriz...

Kas

İHO sınıflarında Dink dersi, tdb dersi ve Peygamberimizin hayatı derslerinde küçük quiz ler le öğrencilerimizi sınavlara hazırlıyoruz.

Kas

Müdüremiz öğrencilerini herdaim severek odasında ağırlıyor, sevgilerini de üzüntülerini de yüreklerinde yakalayıp paylaşıyor. Teşekkür ederiz.

Kas

5A Sınıfı kaynaşma toplantısı 05.11.2019 salı günü okulumuz öğretmenler odasında veli ve öğretmenlerin katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

Kas

Okulumuz mescidinde hergün öğle namazı cemaat eşliğinde eda edilmektedir.

Kas

Edebiyat öğretmenlerimiz okul programları için yoğun çalışıyorlar.

Kas

İho öğrencilerimizin her sünnet bin rahmet isimli pano çalışmaları

5.sınıflarla bir sayının karesini ve küpünü buluyoruz

6.sınıflarla matematik dersinde kümeler konusunu somutlaştırdık

Kas

Okulumuzda Matematik, Tarih  farketmez tüm derslerin konuları bir bütün olarak ele alınır öğretmenler birbiriyle sürekli istişare halindedir.

Kas

21.10.2019 tarihinde 5/C sınıfı velileriyle sınıf rehber öğretmeninin düzenlemesiyle veli kaynaşma toplantısı yapıldı

Kas

Konya Valisi, Garnizon Komutanı, Büyükşehir Belediye Başkanının katılımları ile gerçekleştirilen 10 Kasım Atatürk ü anma töreninde okulumuz adına biz de Anıt tören alanında ve devlet tiyatrosunda yapılan programda yerimizi aldık. Atamızı saygı ve özlemle anıyoruz.

Mevlid-i Nebi etkinliği

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün  aramızdan ayrılışının 81. yılında Atamızı özlemle yadettik.

Kas

10 Kasım Programı öncesi son kontroller yapılıyor.