KONYA / KARATAY - PROF.DR.ÖMER DİNÇER KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

PROF.DR.ÖMER DİNÇER KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

CEP 0 551 982 52 53
Adres
Akabe Mah. Kaside Sokak No2 Karatay / KONYA Mevkii Yeni Adliye Sarayı Yanı Adana Antalya Çevre Yolu Kenarı
Vizyon
Okulumuzda öğrenim gören öğrencilerimizin temel ihtiyaçları olan bilgileri onlara verirken, velilerimizin de çocuklarına okulda öğrenme için her fırsatın verildiğinden haberdar ve emin olmasını bekliyoruz. Ayrıca öğretmenlerimiz başarının hep birlikte çalışmaktan geçeceğine inanarak, birlik içerisinde çalışmalarını ve başarılı olmalarını istiyoruz. Bunlarla birlikte; okulun bütün çalışanlarının, birbirini bir aile olarak görmelerini, herkesin üzerine düşen görevlerini özveri ile yapmasını ve başarıya inanmalarını istiyoruz.
Misyon
Biz öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak için onları; bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen kişiler olarak yetiştirmek, 21. yüzyılda gelişen ihtiyaçlara cevap verecek bireyler olarak hayata hazırlamak, insana değer veren, problemlere çözüm üretebilen milli ve manevi değerlerini koruyan ve geliştiren kişilikli insanlar olarak yetiştirebilmek için varız.
Fen Laboratuvarı :4
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM ÖĞRETİM
Saatler
HAFTA İÇİ EĞİTİM & ÖĞRETİM 08:50-16:00 - ÖĞLE ARASI - 12:50-13:40 HAFTA SONU CUMARTESİ GÜNÜ DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSU = 08:30 - 17:20
KALORİFER DOĞALGAZ
ADSL (2 Mbit)
İngilizce, Arapça
Pansiyon Bilgileri
Yok.
0 - Yok
Ulaşım
KONYA ADLİYESİ YANI KARATAY KONYA ( Alaaddin-Adliye tramvayı son durak olan Adliye durağına yakın )
Özel servis
Yerleşim Yeri
Akabe Mah. Kaşide Sokak No 2 Karatay /KONYA Mevkii Yeni Adliye Sarayı civarı Adana Antalya çevre yolu kenarı
İLÇE MERKEZİ
Kontenjan Bilgileri
9. sınıflar 4 şube toplam 120, 10. sınıflar 4 şube toplam 107, 11. sınıflar 10 şube, 12. sınıflar 10 şube
Taban-Tavan Puan Bilgileri
9. sınıflar için = 437, - 477, 10. sınıflar için taban = 246,477 - *** , 11. sınıflar için taban = - ,
Okçuluk, Satranç, Masa Tenisi, Voleybol,
Tubitak
Ekip42, Erguvan Okumalar, Kimyagerler 42,
Diğer Hususlar
KARATAY - PROF. DR. ÖMER DİNÇER KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROJE OKULU BÜNYESİNDE BULUNAN İMAM HATİP ORTAOKULU da vardır.