T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / KARATAY - Prof.Dr.Ömer Dinçer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Haberler

Şbt

2024 - 2025 Yılı Kız İmam Hatip Ortaokulu 5,6,7 ve 8. 'nci Sınıf Kız Öğrenciler İçin Seçme Sınavı Kayıtlarımız Başlamıştır...

Nis

OKULUMUZ 6.SINIF ÖĞRENCİLERİ HAYDİ BİL BAKALIM BİLGİ YARIŞMASINDA YARI FİNALE KADAR ÇIKMA BAŞARISINI GÖSTERMİŞTİR. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Mrt

28 mart tarihinde ilimizde düzenlenen Konya Okculuk Makarali Yay kategorisinde okulumuz öğrencilerinden Erva Pekcan konya 3.sü, Müberra Bağcivan konya 2.si ve Fatma Aysima Uysal Konya 1.si oldular ve İzmir'de yapılacak ol Türkiye finallerine katılmaya hakl kazandılar. Emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Zafer TATLIOĞLU'nu ve öğrencilermizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Matematik öğretmenimiz Melike HORASAN önderliğinde, 14 Mart Matematik Günü kapsamında 6/C sınıfıyla Pi Tişörtü tasarımı yapıldı. Sınıfta yapılan çalışmalardan ilk üçe gireni sınıfla beraber seçildi. Sınıf birincisini seçmek için de anketle velilerimizden yardım alındı. 5A ve 7B sınıfları da Resfebe çalışması yapıp okul panolarımızı Pi günü için hazırladılar. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuzda Siyer-i Nebi yarışması yapılacaktır. İlgili öğrencilermiz, Aliye Serin hocamıza müracaat edebilirler.

Şbt

Bursluluk (2024 Yılı İOKBS )  SInavı Hakkında Duyuru...!

Ock

OKULUMUZ TANITIM VİDEOSU SOSYAL MEDYA HESAPLARINA VE WEB SİTEMİZE YÜKLENMİŞTİR. İZLEYELİM İZLETELİM...

Ock

BU YIL BAŞARILARINDA SIKÇA SÖZ ETTİREN VE HEMEN HER PLATFORMDA YER ALAN OKULUMUZ MÜNAZARA YARIŞMASINDA FİNALİNDE RAKİBİ NİZAMÜL MÜLK ANADOLU LİSESİNİ ELEYEREK KARATAY İLÇE BİRİNCİSİ OLMA BAŞARISINI GÖSTERMİŞTİR VE İL FİNALLERİNDE İLÇEMİZİ TEMSİL ETME HAKKI KAZANMIŞTIR. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİ KUTLUYORUZ...

Ara

OKULUMUZ 6.SINIF ÖĞRENCİLERİ HAYDİ BİL BAKALIM YARIŞMASI FİNALİNDE YARIŞTIĞI KARAASLAN ATATÜRK ORTAOKULU VE MERKEZ İMAM HATİP ORTAOKULUNU İLÇE FİNALİNDE ELEYEREK KARATAY İLÇE BİRİNCSİ OLMUŞ VE İL FİNALLERİNDE İLÇEMİZİ TEMSİL ETME HAKKI ELDE ETMİŞTİR. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Ara

OKULUMUZ 10.SINIF ÖĞRENCİLERİ ATALARININ İZİNDE KONYAYI GEZDİLER. ŞEB-İ ARUS HAFTASI ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE OKULUMUZ 10.SINIF ÖĞRENCİLERİ, HZ.MEVLANA, ŞEMS-İ TEBRİZİ, KARATAY MEDRESESİ, DARÜLMÜLK SULTANLAR SERGİSİ VE ALAADDİN TEPESİNİ ZİYARET ETTİLER.

 

Ara

Okulumuz Konya RoboFest Robot Yarışmasından BİRİNCİLİK Aldı.

Ara

OKULUMUZDA, ÖĞRETEN - EĞİTEN - EĞLENDİREN FAALİYETLER HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR. HIZLI OKUMA TEKNİKLERİ UZMANI BAYRAM GÜNEŞ HOCAMIZ TARAFINDAN 8,11 ve 12. SINIFLARA HIZLI OKUMA TEKNİKLERİ SEMİNERİ GERÇEKLKEŞTRİDİK.

Kas

2023-2024 eğitim-öğretim yılı Prof.Dr. Ömer Dinçer Kaihl öğretmenlerimiz ve velilerimiz arasında gerçekleştirilecek görüşmeler; eğitim-öğretim faaliyetlerini aksatmaması amacıyla aşağıdaki gün ve saatlerde olacak şekilde planlanmıştır.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yılını okulumuzda cosku ile kutladik.Okulumuzda yapılan 100.

 Yıl  kutlamalari kapsaminda, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz için okulumuz öğrencileri tarafından okunan Kur'an-ı Kerim hatminin duası da yapılmıştır.Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasında emeği geçen tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz .Töreni  hazirlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

DERS PROGRAMLARI 16 EKİM 2023 PAZARTESİ İTİBARİYLE GEÇERLİDİR. GÜNCELLENMİŞTİR...