OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ EtWİNİNG PROJELERİ İLE ÖĞRENMEYE VE ÖĞRETMEYE DEVAM EDİYOR

Öğrencilerimizle birlikte "KNOW YOUR CITY SAVE YOUR CULTURE - ŞEHRİNİ TANI KÜLTÜRÜNÜ KORU" projesi için hazırladığımız panomuz twinSpace' de yerini aldı. Aynı zamanda  Canva gibi programlar ile görsel olarak hazırladıkları atasözleri ile eğlenceli ve eğitici zaman geçirmekle kalmıyor, kültür tanıtımı için önemli bir görevi de yerine getirmiş oluyorlar. Öğrencilerimiz , Şehrini Tanı Kültürünü Koru projesi ile kültürel değerlerini hatırlar ve hatırlatırken  aynı zamanda web-2 araçlarını etkin ve doğru kullanma becerilerini de pekiştirmiş oluyorlar.

TÜM ETWİNİNG AİLESİNİN  9 MAYIS ETWİNİNG GÜNÜ'NÜ KUTLUYORUZ.

Şehrini Tanı Kültürünü Koru projesinde yer alan  59  öğrencimizin ortak çalışması ile hazırladığı etkinlik ile  9 Mayıs eTwinning  günü kutlamasını gerçekleştirdik. Tüm eTwining ailesinin "9 Mayıs eTwining Günü'nü" kutluyoruz.

20-05-202120-05-202120-05-2021

Yayın: 20.05.2021 - Güncelleme: 20.05.2021 13:31 - Görüntülenme: 184