MAZERETLERİNDEN DOLAYI SINAVA GİREMEYEN 12. SINIF ÖĞRENCİLER İÇİN 2020-2021 Öğretim Yılı 2. Dönem MAZERET Sınav Takvimi

Sevgili Öğrenciler,

2020-2021 Eğitim Öğretim yılı 12. SINIFLAR 2. DÖNEM  mazeret yazılı sınavları 26 Nisan 2021 Pazartesi gününden  itibaren okulda yüz yüze yapılacaktır.

2020-2021 ÖGRETIM YILI 12. SINIFLAR 05.04.2021-09.04.2021 tarihleri arasında yapılan  2. DÖNEM  1. Yazılı Sınavına mazeretinden dolayı katılamayan 12. Sınıf öğrenciler için 26 - 30 Nisan 2021 tarihleri arasında okulumuza başvuran öğrenciler için MAZERET SINAVI yapılacaktır.

Öğrenciler sınava okul üniforması ve kimlikleri ile gelecektir.

Sınavda kalem, silgi vb. araç gereç alışverişi kesinlikle olmayacak her öğrenci kendi araç gerecini kullanacaktır.

Maske, mesafe ve temizlik kurallarına azami ölçüde dikkat edilecektir.

Öğrenciler kendi sınav saatlerinde okula gelecek ve sınavı biten öğrenciler hızlı bir şekilde okul binasını terk edecektir.

Covid testi pozitif çıkan ya da temaslı olduğu için karantinada bulunan öğrenciler  karantinaları bittikten sonra durumlarını belirten belgeyi okul idaresine teslim edecek ve idarenin daha sonra belirlediği tarihte sınava alınacaktır.

Okulumuza nakil gelen öğrencilerden önceki okullarında sınav oldukları dersler varsa o dersin sınavına katılmayacak, sınav olmadığı derslere mutlaka katılacaktır.

PROF. DR. ÖMER DINÇER KIZ ANADOLU IHL

2020-2021 ÖGRETIM YILI 12. SINIFLAR 05.04.2021-09.04.2021 tarihleri arasında yapılan  2. DÖNEM  1. Yazılı Sınavına mazeretinden dolayı katılamayan öğrenciler için 26 - 30 Nisan 2021 tarihleri arasında okulumuza başvuran öğrenciler için MAZERET SINAVI PROGRAMIDIR

2020-2021 Öğretim Yılı 12. SINIFLAR 2. Dönem MAZERET Sınav Takvimi için tıklayınız.

ORTAK SINAV PROGRAMI AÇIKLAMALAR

1- 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 12. SINIFLAR 2 . Dönemi 1. Ortak Sınavında  5  - 9  Nisan 2021 tarihlerinde yapılmıştır. Salgın nedeniyle alınan tedbirler gereği sınava giremeyen öğrencilerin derslerin sınavları ile daha önce yapılan sınavlara mazeretleri nedeniyle giremeyen öğrencilere mahsus hazırlanan MAZERET sınav takvimi ekli dosyalardadır.

2- Öğrenciler, Bakanlıkça planlanarak hazırlanan konu ve kazanımları belirlenmiş, Eğitim Bilişim Ağı (EBA) ve diğer açık kanallar üzerinden gerçekleştirilen uygulamalar ile EBA TV üzerinden yürütülen eğitim çalışmalarında işlenilen konulardan sorumlu olacaklardır.

3- Okullarda kantinler kapalıdır. Öğrenciler sınav için okula gelirken yanlarında maske, kalem, silgi ve ihtiyaç duyduğu yiyecek içecek bulundurmalı ve sosyal mesafeye riayet etmelidir.

4- Sınavlarda  her öğrenci, sınav yoklama listesine göre kendisi için belirlenen salonda ve sırada sınava girecek ve kimlik kartını yanında hazır bulunduracaktır.

5- Sınavların ilk 30 daikası içinde salon dışına öğrenci bırakılmayacaktır. Süre bitiminde çıkan öğrencilerden sınav güvenliğini ihlal edenler hakkında disiplin işlemi uygulanacaktır.

6- Sınav programına göre o günün son imtihanını veren öğrencilerimizin hızlı bir şekilde okuldan ayrılmaları sağlanacak, salgın hastalığın yayılmasına karşı alınan tedbirler çerçevesinde kalabalığa sebebiyet verilmeyecektir.

7- Çizelgedeki bütün sınavlar okulda maske, mesafe ve temizlik kurallarına uygun bir şekilde yüz yüze yapılacaktır.

8-  Kronik hasta, temaslı, Kovid-19 testi pozitif olan ve karantina altındaki öğrencilerin sınavları daha sonra yapılacaktır.

9- Öğrenciler sınavı sona erince sınav süresinin bitimini beklemeksizin sessizce gözetmen öğretmenden izin alarak dışarı çıkabilir.

10-Öğrenciler sınav için gerekli kalem ve silgi gibi sınav gereçlerini eksiksiz yanında bulundurmalıdır.

Bütün Öğrencilerimize sağlıklı ve başarılı günler dileriz.

15-04-2021

Yayın: 15.04.2021 - Güncelleme: 15.04.2021 15:46 - Görüntülenme: 513