İHO 5. SINIF SEÇME SINAVI SONUÇLARI

İHO 5. SINIF SEÇME SINAVI SONUÇLARI AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYIP ÖĞRENEBİLİRSİNİZ

Kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz. Kesin kayıt tarihleri şartnamedeki bilgilere göre yapılacaktır. Takip etmeniz rica olunur.

2019- 2020 Ders yılı için okulumuz 5. sınıfına alınacak 90 öğrencinin seçimi için 19.06.2019 Çarşamba günü yapılan sınavların sonuçları açıklanmıştır. Açıklanan bu sonuçlara göre ilk 90 öğrencinin kesin kayıtları 25 Haziran 2019- 28 Haziran 2019 tarihleri arasında aşağıdaki belirtilen esaslar doğrultusunda yapılacaktır. Tüm velilerimizin süresi içerisinde kesin kayıtlarını yaptırmalarını bekliyoruz. Süresi içerisinde kesin kayıt yaptırmayan ya da dilekçe ile kayıt yaptırmayacağını beyan eden öğrencilerin yerine yedek listeden sıra ile yedek öğrenci alımı yapılacaktır.

İHO 5. SINIF SEÇME SINAVI SONUÇLARINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İho 5. Sınıfı kazanan ögrenci için asil kayıt dilekçe örneğini word olarak indirmek için tıklayınız.

İHO 5. SINIF KAYIT İÇİN Başvuru dilekçelerini pdf olarak indirmek için tıklayınız.

ÖĞRENCİ MUAYENE İZLEM BİLDİRİM FORMUNU WORD OLARAK İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ÖĞRENCİ MUAYENE İZLEM BİLDİRİM FORMUNU PDF OLARAK İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

24-06-201924-06-201924-06-201924-06-201924-06-201924-06-2019

2019-2020 DERS YILI İÇİN

5. SINIFA ÖĞRENCİ KAYITLARI

1. Asil olarak kazanan öğrencilerin kayıtları 25 Haziran 2019 – 28 Haziran 2019 tarihleri arasında bizzat öğrencinin anne ya da babası tarafından yaptırılacaktır.

2. Kayıt için gelen velimiz okulumuzda hazır bulunan kayıt yaptırmak istediğine dair dilekçeyi doldurup okulumuza teslim edecektir. Bu dilekçeye istinaden e-okul sisteminden öğrencinin okulumuza nakli gerçekleştirilecektir.

3. Kayıt esnasında öğrencinin okulumuzda okuyacağı ortaokul süresince okulumuzdaki eğitim/öğretim, sosyal ve kültürel, akademik ve bilimsel faaliyetleri ile alakalı her türlü resim, video, sınav ve eğitim öğretimi ile alakalı çalışma ve sonuçlarının (ikinci bir izne gerek kalmaksızın) Okulumuz/ İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Milli Eğitim Bakanlığımıza ait Web Siteleri ve Sosyal Medya ağlarında yayınlanması ve okul Müdürlüğünce tarafıma bilgilendirme amaçlı gönderilecek SMS ( Mesajlara )  ile alakalı veli izin belgesi,

4. Öğrencinin okulumuzda okuduğu süre içerisinde Konya Merkez içerisinde her türlü bilimsel/ akademik/ sosyal/ kültürel ve sportif etkinliklere izleyici ve aktif olarak katılması ile alakalı(ikinci bir izne gerek kalmaksızın) veli izin belgesi,

5.         a- Öğrenciye ait bu güne kadar yapılan aşıların bulunduğu aşı kağıdı fotokopisi,

b- Sağlık Bakanlığı Aile Hekimlikleri tarafından düzenlenmiş form. (Öğrenci Muayene/ İzlem Bildirim Formu Ek- 3:Form 1)

c- Öğrenci sağlığı dosyası için 1 resim,

Açıklama: Konu ile alakalı Aile Hekimleri bilgi sahibidir. Boş form kendilerinde mevcut olup ayrıca internet sitemizde de vardır. Formu almak için çocuğunuzun Aile Hekiminden MHRS sisteminden randevu alınız. Formun geçerlilik süresi 1 yıllıktır. Daha önce elinizde ya da çocuğunuzun okulunda mevcut ise aslını ya da fotokopisini getiriniz.

6. Asil kayıt yaptırmayan veya bu durumu dilekçe ile beyan edilen öğrenci/ öğrencilerin yerine yedek listeden öğrenci alınacaktır. Yedek olarak kazanan öğrencilerin kayıtları 1 Temmuz 2019 – 3 Temmuz 2019 tarihleri arasında yaptırılacaktır. Yedek sırasını dilekçe ile kullanmak istemeyenlerin yerine sırası ile öğrenci alımına devam edilecektir. Yedek listeden sırası gelen öğrenci velisine idare tarafından bilgi verilecektir.

24-06-201924-06-201924-06-2019

Yayın: 24.06.2019 - Güncelleme: 25.06.2019 11:57 - Görüntülenme: 3324