DAMDAN DÜŞENİN HALİNDEN DAMDAN DÜŞEN ANLAR.

Alan Başlığı                                                 :Değerler Eğitimi, Bilim, Sanat, Spor, Sosyal ve kültürel

Faaliyetin Gerçekleştirileceği Ay         : Ekim- Kasım (5 Kasım 2021, Cuma)

İl MEM tarafından planlanan Faaliyet: Eğitim öğretim faaliyetleri ile birlikte sosyal- kültürel

etkinliklerde ve toplum hizmeti çalışmalarında akran

eğitiminden yararlanılır.

Etkinlik Koordinatörü                                : Nilüfer Çetiner

Yukarıda detayları verilen, planlanmış olan KTS etkinliği kapsamında 5 Kasım 2021 Cuma günü, okulumuz konferans salonunda sekizinci sınıf öğrencilerimizi, Okulumuz 11-E Dil Sınıfı Öğrencilerinden Nisanur Kuyucu ve Mahmut Sami Ramazanoğlu Proje bölümü, 10. Sınıf öğrencilerinden Gülden Erva Mermer ile buluşturduk.

Bir zamanlar kendileri de sekizinci sınıf olan, ve bizim öğrencilerimizin yaşadıkları kaygıları, bizzat yaşmış olan Nisanur ve Erva Ablaları ile buluşmak, söyleşi tadındaki etkinliğe katılmak öğrencilerimize iyi geldi; motivasyonları arttı, LGS'ye yönelik de kaygıları azaldı.

Etkinliğimizi düzenlerken, "Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar." Atasözümüz bizim ana temamız oldu. Öğrencilerimizin kendileri gibi öğrenci olan ve daha birkaç yıl öncesine kadar aynı dönemlerden geçmiş olan ablalarını görmeleri, tanımları onlara heyecan verdi.

Şimdiye kadar hep ulaşılamaz gibi görünen örnek, idol kişiler ve kariyer sahiplerinden ziyade kendi akranlarını tanımak onlara ayrı bir güç verdi.

Öğrencilerimizin seminer sonrası görüşlerini de fotoğraflarda bulabilirsiniz.

29-11-202129-11-202129-11-202129-11-202129-11-202129-11-202129-11-2021

Yayın: 29.11.2021 - Güncelleme: 29.11.2021 19:23 - Görüntülenme: 260